Lister

Kai reiste opp torsdag kveld, da det var arbeidsdag på GS-prosjekt i Rauland fredagen lang. Han hadde med seg noen ekstra lister som manglet, ikke mange bitene.

Gaustatoppen har tatt vinterkåpa på, men det er en høyst lårkort modell til straks å være november.

Torsdag og fredag kveld gikk med til å male disse, så det var først lørdag det ble action på bygget. Men før det måtte han misunnellig observere at naboene som begynte høsten året etter, allerede hadde hengt opp gardiner med pynt i vinduene, og var tydeligvis nå noenlunde innflyttet. Så her har det vært jobbet  godt siden høstferien.

Også på bygget helt nederst, det som ble påbegynt i vår, var det innflyttingstegn. Men så har det sannelig vært arbeidsfolk på dette bygget hver bidige dag vi har vært oppe der. Og det har ikke vært mange normale arbeidsdager.

Men lister. Det ble jo noen ut av det i løpet av lørdag og søndag. På «dimmelenka» ble imidlertid bare to punkter krysset av – lister på rommet oppe på hemsen, og på den åpne hemsen. Men som sist – også godt i veg på et par andre punkter, men uten tellende resultater denne gangen. Nå gjenstår 36 punkter.

Noen lister er jo ikke så mye å ta bilder av. Så jeg tok heller bilde av utesag-montasjen som nå har stått der siden tidlig i sommer. Litt værutsatt, men har fungert meget bra. Neste helg flyttes nok tyngden av snekkerarbeide ned til underetasjen igjen, og da flyttes også saga til nivået under.

Saga har bodd ute under en presenning i sommer, og det har fungert utmerket. Nå blir det imidlertid historie.

 
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s