Etterskudd

På siste tur ble kamera, lommebok og telefonlader igjen på hytta. Litt handlingslammet, i grunnen. Bla.a at det ikke var bildestoff å legge inn denne gangen. Derfor denne rapporten på etterskudd.

Guttetur, var det. Eivind, Sondre og far sjøl. Hovedmålet var å gjøre ferdig steinflisene ute og å sette opp glassskapene på kjøkkenet.

Steinflisene gikk greit, det var mest å jobbe seg gjennom. Litt plundrete avslutning mot enden. Så får ettertiden avgjøre om det ble gjort på en grei måte. Men kanskje egentlig ikke spesielt så kritisk, det er ikke så mange som er bak der og kikker.

Sondre har blitt dreven med steinsaga, og kapper alle ønskede vinkler.

Ferdig fliset.

Skapet var mer arbeidssomt, men foregikk heldigvis innendørs i tørt vær. Men litt tungt å henge opp skap ovenfra og ned. Veggvinklene heller ikke helt presise, så det ble litt tilpasning. Ikke helt ferdig, men i alle fall oppe.

Glasskapene på kjøkkenet er oppe. Litt justering av dørene gjenstår.

Bonus var at vi fikk panelt ferdig oppe, det siste som gjensto under de store vinduene. Så nå er det bare å liste seg ferdig.

Eivind gjør panelinnspurten

Denne helga var Heidi en tur opp for å hente de gjenglemte sakene. Hun beiset også ferdig det vi panelte, og den ene av de 2 gjenværende sengene. Hun har også tatt med fargeprøver av de forskjellige fargene, så kan det handles møbler.

 

3 tanker på “Etterskudd

  1. Ok, veldig stilfult.

    Dere har ikke litt flere bilder hvordan dere har gjort listingen rundt vinduer, tak, gulv og dører?
    Syntes det var et enkelt og stilfullt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s