Midtsommer på fjellet

Selv om det er noe igjen, begynner det nå å bli bare sporadiske rester av vinterens snø igjen nå. Da er det godt å vite at sola har snudd, og at det går mot vinter igjen. Om drøye 4 måneder er vi nok i sving på ski igjen.

Ventetiden brukte jeg denne helga til å nyte årets lyseste sommernetter på fjellet.

Midnattssol over Hardangervidda

Denne helga var det relativt stille og rolig i feltet, med unntak av det siste hytteprosjektet nederst i feltet. Nå bygges det for fullt på den tomta vi først så oss ut, før vi kom opp på nåværende tomt og fikk sett utsikten derfra. Det var da vi ombestemte oss – utsikt betyr mye det også, ikke bare sol.

Mitt første gjøremål var å montere opp igjen benkeplata som ble skadet sist. Den var reparert på snekkerverksted.

Dette var riktig bra gjort, og det skal mye til om du greier å se hvor den var ødelagt hvis du kommer innom en gang.

Så ingen sure miner, bare en dags arbeide og noen penger tapt, men ellers like bra.

Kjøkkenet begynne rå se hyggelig ut. Nå også med plate foran oppvaskmaskinen, men uten håndtak. Dessverre - lekke rør inne i benken...

Så var det å gå løs på listene. Her er det mye som ligger foran oss. Foruten det Heidi allerede har malt der oppe, hadde jeg med over 200 m nye lister og rundt 50 m foringer til dørene. Det bllir nok Heidi glad for!!  Men når det er oppe, da skal det meste være gjort.

Jeg listet 3/4 av det store soverommet, så nå skal det være tid for å handle inn den siste senga. Da blir det over og ut med det som oppholdsrom. Jeg listet også litt på kjøkken og spisekrok.

Vel hjemme iriiterer jeg meg over bloggsiden, som nå har gått surr i innleggene. En del av artiklene lå fint i opprinnelig format på rekke og rad, men har nå havnet ut med brødtekst. Månedsoversikten havnet helt nederst, og annen tekst som inngress! Det er vel slike opplevelser som spisser livet! Men ha meg undskyldt, og la meg skylde på andre denne gangen.

Til slutt en melding til naboen:
Vi har brukt utgåtte, men realitivt habile komfyr og kjølskap i byggeperioden. Disse er vi nå ferdig med. Hvis dere har bruk for dem, er det bare å ta for dere. En på hver side av bygget.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s