Pinsebesøk

Pinsefredag ettermiddag reiste Sigbjørn, Heidi og Kai oppover. Det ble sen ankomst, så kvelden ble det ikke noe jobbing ut av.

Lørdag morgen startet med tungt vær ute, og og etterhvert ble stemningen også inne litt tung. Sigbjørn begynte på trapperekkverket, men det gikk «riktig dårlig». Rekkverkslista ble tildels liggende utenfor golvet, i hvert fall utenfor der det var skrufeste, så det ble litt plunder med å feste dem. Gelendrene var ikke forborret, så de sprakk opp litt her og der under sammenskruingen. Og etter å ha satt opp rekkverket i trappa, oppdaget vi at stengene var nummerert i stigende rekkefølge oppover trappa. Så var det pån igjen.

Sigbjørn setter opp trapperekkverk

Så prøvde vi å skjære til den siste benkeplata. Med nyinnkjøpt sagblad. Men det var for tynt for den tjukke plata, så det gikk ikke stabilt gjennom plata. Det ble overhodet ikke bra, så det måtte vi gi opp.

Vi gjorde et forsøk på å rette opp verandadøra, men det fant vi heller ikke ut av.

Utpå dagen ankom Kais fetter Jon med kone Reidun og med godværet og snudde stemningen. Heidi og Kai tok arbeidsfri, og kunne nyte «otiumet» med fint selskap og flott sommervær på fjellet. Sigbjørn puslet videre med rekkverket oppe ved trappa. Det ble riktig bra!

Grillparty på terrassen pinseaften

Utpå kvelden ankom også Sondre og Ingvild, så da var kåken godt bemannet.

Søndag var det bursdag med lang frokost, bløtkake og rusletur opp på fjellet og kaffepause i lyngen. En usedvanlig opplevelse, og ekstra deilig å kunne ha noen fridager med godt selskap og god samvittighet.

Fjellferie!

Faktisk er dette det første besøket der oppe som ikke har blitt satt til jobbing, så nå er det muligheter folkens! Og faktisk funket stedet også til avkopling og avslapning!!

Nymotens hyttekos!

Mens de øvrige reiste hjem mandag formiddag, ble Kai igjen da han skulle på møte i Rauland tirsdag. Det ble «løpe»-tur til toppen av fjellheisen, en dupp i stolen etterpå, og litt lister på kvelden.

Før avreise mandag var det demontering av kjøkkenbenken. Tettepakningen rundt servanten var av det klebrige slaget.

Vi kom litt videre på byggeprosjektet, men det store framskrittet var å kunne nyte forsmak på «ferdig-hytte»-tilværelsen.

Og alle var enig om at det hadde vært en flott tur….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s