På’n igjen!

Så var det på’n igjen. Etter flere ukers opphold har jeg slitt med abstinens, samtidig som det også har vært deilig å bruke fritiden til andre aktivteter også.

Skjønt – konfirmasjon er en hyggelig markering med masse besøk av kjente, men ikke noe hvilehjem det heller.

Lørdag morgen reiste vi oppover igjen. Etter «lengre tids opphold» er det alltid spennende å komme opp for å se om det har skjedd noe nytt.

Hytta vår lå dessverre der slik som vi forlot den. «Dessverre» fordi vi hadde håpet rørleggeren hadde vært der og koplet til kjøkkenet. Det hadde han ikke fått gjort.

Nabohytta så også meget lik den var i påska. Mulig det er gjort mer inne, men ute var det ikke noe nytt å se. Men i bunnen av bakken var det påbegynt ei ny tomt – den som vi egentllig anså som førstevalget den gangen vi reise oppover for å se på tomt. Det blir spennende å se hva de får til på tomta. Vi har jo god utsikt, så det får vi nok fulgt godt med på.

Vårt formål for turen var å legge mest mulig strøm, og det fikk vi gjort. Nå er faktisk nesten alt elektrikerarbeide ferdig. Nå gjenstår varmestyring, noen stikk og spot på hemsen. Det blir en oppsummeringsrunde når det meste ellers er ferdig.

Panelovner på alle rom. Nå kan vinteren bare komme.

Heidi malte på hemsen, og hun la golv på det store soverommet/oppholdsrommet så langt. Nå gjenstår halve stua, og hemsen, så det begynner  også å ordne seg.

Heidi legger golv. Snart er også alle golvene lagt. Hva skal hun finne på da?

 

Vinteren var innom igjen. Forhåpentligvis for aller siste gang denne sesongen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s