Nytt år -nye muligheter

Denne helga var det familietur. Mor, far og 3 «barn» reiste tidlig lørdag morgen for å komme videre på prosjektet. Vi har nå inngått avtale med Gaustatoppen Booking(Hyttesevice) om brøyting av parkering ved hytta. Det var stor positiv overraskelse at det var maket flott parkering nedenunder hytta, og det var til og med måket nesten helt opp til døra. Det var veldig bra.

 Turen hadde 2 hovedformål.

Første hovedformål: panele ferdig ute.

Guttene koste seg ute i snødrevet, og langet opp planker oppunder takutsikket mot sør. Ettersom dette er nedenfra-opp-snekkering og større høyde, tok dette noe tid. Dette er også en av jobbene som arbeidsformannen har vært en del spent på hvordan ville gå. Med stige, gardintrapp og flyttbar stillas gikk det relativt. Guttene på hver side, far i midten. Alle rakk akkurat opp. De to første planeklen ble gjort før jul, de fleste kom lørdag, og de to siste kom søndag. Egentlig var det ambisjonen å gjøre det ferdig lørdag kveld, og byggelys ute ble rigget opp. Men etter et avbrekk for middag, ble fristelsen for å utsette sluttarbeidet for stor, og med det ble resten av kvelden viet til et par saftige slag i RISK. Det fristet mangt mer mens vinden og snøen ulte ute.

Sondre setter siste spikeren i den siste planken oppunder taket i sørveggen.

Søndag formiddag ble resten sluttført, og Kai panelte også ferdig det som manglet i gavlet mot vest. Så nå er hytta ferdig ute, med enkelte unntak, som blir mer finpuss til våren igjen.

Nå også gavlveggen ferdig panelt.

Økta ble avsluttet med å bære tiloversblevne uteplanker ut til lager under takutstikket. Nå skal det etterhvert ryddes opp inne.

Andre ovedformål: gjøre klart trapperommet for innsetting av trapp. 

Trapperommet ble malt, og det samme utforinger for vinduene i trapperommet.

Sunniva og Heidi delte på jobben.

Bonusarbeider:

Maling av tak ble igangsatt. Vi hadde dessverre ikke kjøpt med mer maling, så nå ble det prioritert den del av taket som ble malt fra stillas ved siden av «brua», så på slutten søndag ble det revet, og kan settes opp på motsatt side.

Golv på hjørnesoverommet oppe. Mens gutta utkjempet durabelige slag om verdenskontinetnene, hygget Heidi seg på lørdagskvelden med å legge golv på hjørnesoverommet. Vips så var det klart.

Heidi la "plutselig" golv på hjørnesoveromemt oppe.

Maling av kjøkkentak. Heidi malte kjøkkentaket, sånn innimellom alt det andre. Den siste planken i det taket er en problem-gjenganger. Sist manglet vi nok planker, så vi måtte kjøpe mer for å få lagt ferdig taket. Denne gangen manglet det maling til å få malt ferdig siste planken.

Heidi beiset kjøkkentaket.

Gutta rev stillas under taket på ene sida.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s