Ordentllig vinter

Kuldegrader og snø.

Og som regel når det meldes snø på gaustablikk, kommer det langt mer enn meldt. Denne uken var meldingen på opp mot 10 mm nedbør, som skulle tilsi 10 cm snø, men da vi ankom fredag kveld var det vel 20 cm. Og noe mer kom ut over natten. Lørdag var det skyet, men vindstille og OK temperatur, søndag var det flott sol, kaldere og flott vinterstemning.

Imens holdt vi på med vårt.

Fredag kveld panelte vi ferdig taket til kjøkkenet, lagde hull til spoter og trakk ledninger. Det samme også på badet oppe. Da da er det bare å vente på lyset. VVS-installasjonene er bestilt.

Lørdag ble utedag. Vi panelte videre på veggen, og kom ganske langt før vi igjen var tom for planker. Mens beregningen av betong stemte omtrent på literen, er det nå 3. gangen jeg må etterforsyne med utepanel. Merkelig hvor fort det blir brukt opp.

Heidi setter inn det siste panelbordet nedentil på sørveggen.

 

Så det manglet det litt på vestveggen, men også noe oppunder takstikk sør og på inngangspartiet.

Nesten ferdig, emn ikke helt.

Reidar holdt på inne. Lørdag var stålbjelken i kjellerstua kledd inn, og søndag var han i gang med å legge utforinger på hjørnevinduet oppe. Ikke helt ferdig, men mye er gjort.

Bestefar liker nok utsikten på hytta riktig godt, for han finner alltid noe arbeide ved noen vinduer.....

Mormormalte og pusset på peisen. Snart blir den for fin til å fyre i.

Heidi og Kai begynte søndag på fliselegging av veggen ved peisen i kjellerstua. Det gikk greitt så lenge vi hadde hjørnefliser, men da det også var tomt, var det stopp.

Ståldrageren er kledd inn, og det ble riktig bra. Peisen er malt og sparklet et par ganger, og begynner også å ligne noe. Flispanel på veggen er i farten, men ble ikke helt ferdig. Den lille gardintrappa skal etterhvert vekk.

Etter mye om og men har vi nå gitt opp å få til noe passende panelbeis til taket. Det blir nå verre og verre for hvert lag. Maling neste, antakelig noe lys grå, som kan passe til vinduene. Med litt dugnad så får vi vel til det også.

Mellom slagene gikk diskusjonen vedrørende senger. Kanskje begynner forslagene å lande mot en løsning?

1 tanke på “Ordentllig vinter

  1. Kai! Den utepanelen……naboen har ikke samme type som dere vel, han er jo nesten helt ferdig utvendig uten at dere har sett et eneste lass kjøreforbi dere.
    Samme type beis også…merkelig!
    God vinter videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s