En flisete jobb

Sist helg var Kai på tur med besøk fra Arnfinn igjen.  Helgas prosjekt var å lime opp steinfliser på nordøstre hjørne. Det gikk egentlig greitt. Det som tok tid, var å klargjøre tilstøtende vegger, som steinflisene kunne settes opp mot.

Men samtidig har vi  gjort nesten helt klart for paneling langs veggen utenfor soverommene. Første panelbord langs denne veggen ble satt opp.

Arbeidsfordelingen fungerte topp. Kai klinte utover lim og satte opp flisene. Etter 30 sekunders opplæring var Arnfinn en kløpper på steinsaga. Innkjøpt vannsag for kr 3000 hos Bauhaus fungerte ypperlig for formålet. Stabil støtte, og med vannsprut på sagbladet var dette en trygg og lettvint arbeidsprosess.

Været var gså ypperlig, så gutta koste seg på fjellet.

Klar for mat ute i kveldssola.

Steinflisene løftet inntrykket

Resultatet ble riktig bra, og gutta var fornøyd. Vi kom riktignok ikke lenger enn halveis opp, men å lime videre tar ikke all verden av tid.

 

Tirsdag kveld til torsdag var Heidi og Sunniva på tur. Da var det dårligere vær, og det ble det innearbeide av. Det ble diverse forberedelser til elektriker kommer for å legge varmnekabler i gangen nede og badet oppe. Slik som plate ferdig badet oppe, legge gips på golvet, rydde i gangen nede og sette opp spikerslag nede ved golvet for å støpe mot.

Reklame

1 tanke på “En flisete jobb

  1. Flislegging blir flott!
    Hjørnet ser ut som om det er gjort av en mester.
    Når dere skal høyere opp på veggen Kai, la noen andre gjøre jobben og mesteren kappe stein trygt nede på bakken.
    Besøksfrekvensen på Rukan sykehus har siden 2009 øket med 4%, noe som gjør at sykehuset ikke legges ned. De 4% er de usikkere på hva kommer av, men sykehuset skal gå nærmere inn på årsrapporten og finne ut hvorfor denne økningen. Kilde: Rukan Arbeiderblad.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s