«…effektiv med maskinpistolen…»

Heidi har blitt riktig effektiv med «maskinpistolen» – som hun kalte spikerpistolen for. I løpet av påska har hun panelt både det siste soverommet nede og kjellerstua. Impopnerende bra innsats.

Heidi var imponerende effektiv med "maskinpistolen" i påska.

En svamp i drikkevannet.

Vi hadde kaldtvann igjen. Rørleggeren hadde vært oppe og plukket ut en svamp fra tilførselsrøret for kaldtvann. Det kan bli spennende å etterforske hvordan denne har kommet seg inn dit.

Badstudøra på plass.

Påska begynte fredag før palmesøndag, da min gamle og gode venn Arnfinn og jeg ankom utpå kvelden. Været denne helga var fint, så vi nøt sola, utsikten og mimret over gamle dager vel så mye som vi snekkerte. Men vi satte i hvert fall opp et par vannbrett ute, satte inn badstudøra og gipset ferdig soverommet nede.

Gode kamerater som koste seg i sola både ute og inne.

Søndag kveld ankom resten av slekta, og det var klart for påskeopphold.
Sunniva var også med, og hadde med venninne Christine. De skulle kjøre brett. Dessverre – de rakk såvidt å kjøpe 3-dagerskort før Christine falt og slo kneet ganske stygt. Det ble igjen tur til legevakta i Rjukan. Her ble det konstatert at hun hadde slått seg kraftig, men det var ingen brudd. Med utdelte krykker ble resten av oppholdet langt mer rolig enn planlagt.

Så da var det litt sykestue der disse dagene. Christine med ødelagt kne, Sigbjørn ikke restituert etter kragbensbruddet, Sondre hadde tråkket over ankelen på skolen, Heidi med forkjølelse på nedtur og Kai med forkjølelse på full opptur.

Men handlingslammet var gjengen ikke. Som nevnt ble det lagt til rette for paneling i soverommet og kjellerstua, og panel kom på plass. Lys i gangen ble også montert opp, testet og funnet tilfredsstillende. Tak i vasketrommet ble også satt opp og malt.

Sigbjørn og Eivind satte opp utlekting i kjellerstua.

Lys på plass i gangen.Men ikke helt ferdig....

Ungdommen reiste hjem tirsdag kveld, men bestefar kom opp onsdag morgen for å gjøre ferdig lister og utforinger på det minste soverommet nede. Og voila – første rommet ferdig!

Bestefar har gjort ferdig det første rommet.Både han og vi var fornøyd med resultatet.

Tinka synes de lave vinduene gir ypperlige muligheter til å følge med ute.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s