Vinter – uten vann

Så tar vi fatt på ettervinterenes arbeidsøkter. Etter en noe roligere periode i jula og så langt i januar, vil vi forsere mer i februar og mars. Følg med!

Denne helga var bare en liten «oppvarming» – og knapt nok det – etter at vinterkulda som har holdt det gående etter jul nå begynner å slippe taket noe.

Elektrikeren var oppe og monterte sikringsskap, og om 14 dager ligger det an til faststrøm på måler. Men så langt vil det gå i byggeskap og skjøtekabler.

Sikringsskap i farta...

Helga nedtur var at vannet i hovedladningen var frosset. Hverken vi eller naboen hadde vann. Skituren ble droppet, istedet ble det rusletur.

Gammeldoen kom til heder og verdighet.


Gammeldoen kom til «heder og verdighet»,
og vannkanna ble igjen vår vannkilde.

Heidi har langt på veg panlet ferdig deet ene rommet nede, mens Kai ble holdende på litt her og litt der, og uten egentlig å ha gjort noe spesielt.

Den store oppturen var rundtturen i vinterlandskapet. Stemingen var fantastisk denne helga, med flott og mystisk vinterlys, og masser av snø på trærne. Skogen var fylt med dyp nysnø, og det var flotte skiforhold. Og helt øverst, der er arbeidene med fjellheisen opp til ca 1150 m i full gang, ventelig åpnes den i februar. Nyt bildene.

Det begynner å bli bra med snø.

Hyttene i lia.

Straks en heis til - oppe på fjellet.

Toppen i vinterprakt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s