Juledager på fjellet

I siste innlegg beskrev forventning til det nye badet, og frykt for kulda.
Heldigvis – første forventning ble innfridd, men frykten var grunnløs.

Vi rykket inn 3.juledag kveld, og var knapt innenfor døra før vi måtte kikke på badet. Der var det vask med skap, flott speil, do og dusj. I vaskerommet ved siden av var det stor flott varmtvannsbereder og grovvask.
Og nå jeg satte på vanntrykket, kom det vann ut av både det ene og det andre. Altså – der det skulle. Frosten hadde hold seg unna skadeverk, sjøl om bøtter og dunker som sto i rommet nede var gjennomfrosset.
Søndag gikk Kai en flott skitur rundt vannet og opp rundt Skipsfjellet i flotte løyper, men noe treg snø da det var relativt kaldt. Men flott skitur uansett. Deretter var det dusj på hytta, med varmt og godt vann. Hvilken milepel!! Øyeblikket er forøvrig ikke fotografert.
Senere på kvelden vasket vi oppvasken, og vi gikk selvfølgelig på do og vi vasket oss på hendene stadig vekk. Gleden var så stor at jeg «glemte» å ta bildet av badet.
Eivind og Sondre markerte en annen milepel – de kjøret «Ski-ut-ski-inn» og testet den nye stolheisen. Også de var strålende fornøyd med vinterkvalitene.
En kuriositet: Etter å ha gått runden rundt vannet gikk Kai opp i løypenettet bak Gaustablikkområdet. Der passerte jeg den innerste heisen, og hvem andre traff jeg der enn Sondre og Eivind, som også var på «langtur» for å gjøre seg kjent med facilitetene.

Selv om dette var kosetur, ble det også noe jobbing. Kai måtte ferdigmontere krana på vaskerommet, samt flise rundt dusjen, det ble også dratt en del trekkerør til badstu, og rør som skulle legges forbi taket i badet, som ble halvt ferdiglagt. Vi la gipsplater i taket i det lille soverommet oppe, og Heidi panelte under vinduene.

Sondre og Eivind koste seg på fjellet.

Forøvrig tyder statistikken på at de fleste julkekortene nå har kommet fram. De ble noe sent utsendt, men hele 53 treff på siden mandag er rekord på en dag. Håper alle venner og kjente finner hjemmesiden interessant å følge med på.

Men selv om vi feiret våre milepeler, feiret hyttenabo Terje langt vikitgere milepel. De var flyttet inn til jul, bare småarbeider gjenstår. Jeg gratulerer, og er imponert over den framdriften han har holdt på dette prosjektet.

Vi blir nok liggende etter, men håper å være for det meste ferdig til neste jul.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s