Spent på kulda

Denne gangen kommer blogginnlegget før hytteturen.

Nå er det 14 dager sist noen av oss har vært der. Abstinens?
Imens har rørleggerne vært der og montert vaskerommet og badet. Altså – nå har vi varmt vann, do, servant, og nesten dusj. (Dusjen ble ikke helt koplet opp, fordi der manglet det på flislegginga, men det kan vi ordne sjøl når vi kommer opp, samt montere dusjkrana) Hvis ikke kulda har tatt knekken på alt sammen i mens, da.
På vaskerommet og badet er det varme, så her burde det gå greitt. Vannet til dusjen ligger imidlertid i vegg mot «kaldt» rom, altså den del av hytta som ikke varmes opp. Her er jeg mer utrygg. Men rørleggeren stengte hovedkrana og tappet trykket, så han virket ikke bekymret.
Da får vi håpe det er greitt.

Nå har det vært ned mot 20 minusgrader, så det blir spennende å sjekke hvordan hytta tåler dette. Fram mot nyttårshelga varsles det enda kaldere, så da gjelder det å sjekke tilstanden, evt. supplere med flere forebyggende tiltak.

Denne gangen er det ikke ambisjon om å utrette så spesielt mye, men heller benytte anledningen til kos og hygge, og å bruke stedet som hytte. Mor og far skal gå på ski, ungdommen skal renne i bakkene. Den nye stolheisen åpnes nå, og det blir nok spennende å prøve både heisen og bakkene i området til hytta.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s