Noe ligner ferdig

Sigbjørn er denne uka hjemme fra militæret, og da var en arbeidstur til hytta på ønskelista. Det var selvfølgelig ikke motvilje til stede i forhold til å innfri det ønsket. Mandag kveld var Sigbjørn, Heidi og Kai på tur oppover.

Og selvfølgelig ble det fart i sakene. Mye fordi Sigbjørn er en pådriver og en effektiv arbeidsmaur, og at Heidi også står på når hun er der, men også noe på grunn av det nå var duket for arbeider som lett gir mer synlige resultater.

Paneling av veger og tak på stort soverom var på aktivitetslista, og det ble effektivt gjennomført, inkludert å legge gipsplater i taket og lage nytt oppheng for taket med lydbøyler. Det ble ikke tatt bilder som viser det, men det ferdige resultatet ble selvfølgelig fotografert.

Første rommet ferdig panelt.

Etterpå bar det rett opp på hemsen, hvor også 2 vegger ble panelt. Nå står taket igjen. Det skal være relativt overkommelig, men vi må gjøre ferdig en diskusjon om belysning av rommet før vi kommer dit.

Endeveggene på hemsen er også panelt.

Kai holdt på innimellom i badet og vaskerommet med legging sponplater og baderomsplater på veggene. Det nærmer seg også her at det skal legges ytterste laget – fliser.

Våtromsplater montert på vaskerommet.
Snart er vi i gang med flisarbeider.

Utenom dette er baderomsinnredning og flisevalg for våtrommene, fargevalg på panel på soverommene, og belysning det som diksuteres rundt matbordet og på kveldene hjemme for tiden. Mange alternativer. Det blir nok tilgjengelig bilder av foretatte valg framover mot jul.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s