Grisevær ute

Også denne helga var det grisevær ute. Det gjaldt fredag og søndag.
Men i og for seg gjorde det ingen ting, for planen var innearbeide hele helga.

Fredag: Mildvær, vind og holke.
Søndag: Grisevær med regn og snø.

Helgas ene hovedaktivitet var montering av ventilasjonsanlegg. Det ble såvidt påbegynt forrige helg. og nå var planen å få det ferdig i våtrommene nede og på soverommene oppe og hems. Det ble nesten ferdig – det gjenstår litt på hems, men her må det paneles noe vegg først.

Vi fikk imidlertid avklart de vanskeligste utfordringene, og nå er det klart for å plate ferdig og sette i gang med membran og fliser på alvor.

Lørdag var ellers en dag utenom det ordinære. Jeg våknet til klart og mildt vær, men Gaustatoppen badet og nysnø og sol.

Lørdag lå Gaustatoppen der med all sin prakt, 
badet i hvit nysnø og sol.

Grunnet til at jeg våknet, var bråk fra et helikopter, nesten rett over hodet. Det hadde arbeide med å løfte på plass resten av master og mastepåbygg til den nye stolheisen. Det gikk unne, helikopteret kjørte uavbrutt opp og ned, og det var ikke lange turen for å «sette fra seg» transporten. Det inkluderte oppmontering. Utpå dagen var det slutt, og når jeg reiste ned søndag var både helikopteret og utstyr til master på stolheien som har vært på lager ned ved Gaustablikkveien, var borte. Så da er det nok alle mastene ferdig montert.

Helikopteret svinger nedover en travers til en av mastene til stolheisen.
En liten svipptur, så var det ny tur med ny remedie.
Her gikk det unna, jobben var tydeligvis godt planlagt og organisert.

Helgas andre jobb var elektroarbeide. Elektrikeren kom lørdag. Begge varmekablene var hele, og nå er de koplet opp og tatt i bruk. Også varmekabelen til vannledningen ble koplet opp.

Det er mye mikkmakk med elektroarbeidene på våtrom og badstue. Bereder, badstuovn, boblebad og varmekabler skal ha sine egne kurser, og flere andre kilder trekkes helt tilbake til sikringsskapet. Takspot i badet skal koples mot trafo. På vegg til badstu skal det ikke være trekkerør og bokser, og på badet skal koplinger ligge godt unna vannsprutsoner.

Taket til badet
- klart for ventialsjon og spotbelysning.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s