Hvor er det?

Som jeg skrøt av, har jeg vært på kurs. Med innlagte øvelser fikk jeg sveivet sammen en kjekk oversiktsfigur.
2009 10 20 Kai utskrift m20000 prøve 2

Figuren har 2 anvendelser:

Oversiktsbeskrivelse: Dere ser hytta beliggende mellom Gaustatoppen i vest og det etablerte Gaustablikkområdet i øst. Dere ser også veger i de nye feltene som er bygd ut, men vegen i feltet vårt kan bare sees ved at det er ryddet gater til veganlegget. Vår tomt er så godt som midt i feltet. Dere ser også brakkeriggområdet, med godt synlige grushauger og grusplasser. Her er det meningen at det etterhvert skal bli et senterområde, med hoteller og butikker. Dere ser også heisen som åpnet for 2 vintre siden, like ved feltet vårt, og med den også 2 fiffige bakker, der den ene passer forbi tomteområdet på motsatt side.

Vegbeskrivelse:
Det er mulig å kjøre til Gaustablikk via Tinnsjøen/Rjukan eller Tuddal. Kjøretiden er omtrent den samme. Tinnsjøvegen er noe lengre, men er god veg. Vegen over Tuddal er ikke så god og rask å kjøre, men her får til gjengjeld en fantastisk turopplevelse over fjellpassasjen på godt over 1200 m, og videre ned i fjelldalen ned mot Tuddal. På vinterføre er det greises å kjøre Tinnsjøvegen. Det er en lavlandsveg. Den klatrer ikke over 250 moh før du begynner oppkjøringen til Gaustablikk. Tuddalsvegen er stikk motsatt, og er vinterstengt.
På bildet ser dere en mengde bakker og heiser i det eldre hytteområdet. I høst er man i full gang med å sette opp en stolheis disse heisområdene sammen. Det er også påbegynt en t-krokheis fra denne igjen opp på fjellet. Da blir det utrolige muligheter for off-piste-kjøring.

Det bli sikkert show – for de unge og dristige…

Her et «nærbilde»…

2009 10 20 Kai utskrift m5000

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s