Inne!

Sommeren har sudd ryggen til og gått. Vi kan så vidt skimte sol og fint vær langt der borte på landeveien, men rett bak oss står vinteren å prikker oss på ryggen. Når vi kjører over fjellet og det digitale termometeret på bilen synker nærmere 0 for hver gang vi er oppover skjønner vi at vi er på vei mot den kalde årstiden. Shorts og t-skjorte trengs ikke der lenger, og jakka er for det meste på hele tiden. Noen av oss har også gått så langt som å ta frem lua…

Når vi sitter i campingvogna og ser ut over skyene som siger bortover dalen der Rjukan ligger, ser regnet spruter utenfor og vinden river og sliter i presenninger og river ned en ca 70 kilos stålplate, ja, da kan det være fristende å dra frem tegningene arkitekten har laget som et forslag på hvordan det vil kunne se ut inne når hytta er ferdig.perspektiv6perspektiv-6perspektiv-5

Som dere kanskje kan se, og muligens har skjønt fra før, er arkitektens tanker om et tradisjonelt laftet hyttebygg med lave dører og små vinduer med sprosser rett og slett ikke til stede. Hytta han har tegnet er så moderne og stilren at i forhold vil til og med IKEAs produkter se ut som gamle klassiske møbler, og hvis man ser etter vil man kanskje kunne se små tegn på treutskjæringer i de plastbelagte sponplatene på den nye kommoden.

Men dette er jo som sagt bare drømming. Det gjenstår enda noen timer arbeid før vi kan tenke på å flytte inn stoler, henge opp bilder og skru inn lyspærer. Vi har riktignok fått tak over hodet, og byggets første vindu er satt inn, så det begynner å likne noe.

Til helga er det dugnad, der store sterke karer er kallt inn fra alle kanter, for å være med på å sette inn de aller største vinduene. Resultatet vil selvsagt bli postet her enten på søndags kveld eller mandag, og da skal det virkelig være synlige endringer.

Og til slutt – Ja, det har skjedd noe i det siste også, vi har ikke liggi helt på latsiden, selv om det går vesentlig tregere nå når tre skal på skole og to på jobb innimellom all jobbinga. Det vil muligens komme en liten oppdatering på arbeidet vi gjorde på mandag og tirsdag, med litt bilder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s