Arkitektens tegninger

Jeg lovte å legge ut arkitektens tanker om hvordan hytta vår skal se ut. For å ikke avsløre og ødelegge all spenninga for dere som følger med på en gang legger jeg bare ut tegningene fra utsiden i denne omgang, så kommer bildene av innsiden en annen gang.terrengperspektiv-6terrengperspektiv-5terrengperspektiv-4terrengperspektiv-3terrengperspektiv-1

Ja, nå som dere ser hvordan hytta kommer til å bli seende ut en gang i fremtiden, forventer vi oss et rush som ønsker å besøke oss når vi enderlig har lagt ut den røde løperen, klippet over silkebåndet, knust champagneflaska mot veggen, eller hvordan man signaliserer at hytta enderlig er ferdig, og har derfor følgende opplegg:

Startstreken går nede i Rjukan sentrum, og førstemann som står ved tårnet på Gaustatoppen får besøke oss først. Andremann til topps blir andremann i hytta osv.

Heng med videre, og istedenfor å sitte på datamaskinen å niklikke på «oppdater»-knappen på nettleseren for å sjekke om vi har oppdatert bloggen, kan du heller ta deg en treningstur for å forbrede deg til løpet om sengeplass. Det blir nemlig århundrets blodslit.

1 tanke på “Arkitektens tegninger

  1. Sigbjørn er flink på mye, både hyttebygging og bloggoppdatering. Men uttakskriterier er han nok noe uøvd på.
    Far kriterier er heller:
    Ta med godt humør. Den med best humør kommer inn først, … osv…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s