7. – 10. Juli

Fire gutter var oppe i sprutende regnevær. Det var tydelig at dette været ikke fuglte med oss fra Holmestrand, for vi kom opp til et knelende fortelt til campingvogna som fungerer som arbeidsbrakke. «Vi så teltet deres har fått kjenne på regneværet,» fikk vi høre av anleggsarbeiderene i området.

8-10.jul

Nåvel, uten for store sorger for en knekt teltstang gikk vi igang på turens oppgaver. Målet for turen var å fylle opp rundt kjelleretasjen i bakkant, og vi begynte med å mure ferdig en mur som skal være bærer for en veranda, og en skillevegg mellom luft og grus, altså et nivåforskjell.
Mur for oppfylling

Dagen etter våknet samtlige til plask regn, selv om førstemann var oppe i 8. tiden og de to siste rundt 12. Da, altså klokken 12, var allerede 1. stk gravemaskin og 1. stk dumper i god gang med å ordne seg arbeisvei opp mot bygget for å fylle tilbake sprekken mellom kjellermuren og fjellveggen.

Før tilbakefylling

Før tilbakefylling

Dette tok resten av dagen, og etter en lang dag var det deilig med en kald seng når man ikke hadde gjort annet enn å fryse hele den dagen. Morgenen etter var det full fart klokken 7, mens de to yngste tok livet med ro og var ikke i live før 10-tiden. Dette ble en lang dag med spade, trillebår og krafse, iom at gravemaskinen ikke rakk frem de fire/fem siste meterene pga terrenget. Likevell ble resultatet slik:
8-10.jul4
8-10.jul6

Etter dette hadde samtlige fått nok av regnevær, våte klær og grus, så vi pakket sammen, spiste og dro.
Vi var godt fornøyde med turens arbeid, spesielt Eivind, selv om hans største bragd var å stå for stekepanne-stekte pølser første dagen.
8-10.jul5

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s